Leffat » Leffat » Elokuu

Elokuu

Elokuupostersmall4
01.04.2011
110 min.
13


19-vuotias Aku päättää lukion ja kohtaa tyhjiön elämässään. Kun Akun tyttöystävä, vanhemmat ja kaverit lähtevät kesäksi pois kaupungista, on Aku vakuuttunut kokevansa elämänsä tylsimmän kesän. Juhannuksena Aku kuitenkin tapaa baarissa kauniin Julin, joka kutsuu hänet siskonsa häihin Itä-Suomeen.

Elokuu on road-movie nuoruudesta ja kasvamisesta.

 


OHJAUS:
Oskari Sipola
KÄSIKIRJOITUS:
Oskari Sipola
TUOTANTO:
Jesse Fryckman / Bronson Club Oy
LEVITYS:
Nordisk Film
PÄÄOSISSA:
Eppu Pastinen, Lina Turkama, Zagros Manuchar, Niina Koponen ja Pihla Viitala
Tähdet:
(Keskiarvo: 2 - Ääniä: 4)
Arvostele elokuva:

Elokuu kiertää kansainvälisiä festivaaleja

Elokuupressi4 Oskari Sipolan ohjaama ja Bronson Clubin tuottama nuorisodraama Elokuu kiertää kansainvälisiä elokuvafestivaaleja. Elokuva nähdään viikonloppuna Ukrainassa Kiovan kansainvälisillä elokuvajuhlilla ja marraskuun alussa pohjoismaisen elokuvan päivillä Lübeckissä Saksassa. Marraskuun lopussa elokuva esitetään Tallinnan elokuvajuhlilla Virossa.

Aki Kaurismäen tuottama Barzakh palkittiin Tallinnassa

Aki Kaurismäen ja Sputnik Oy:n osatuottama Barzakh palkittiin Tallinnan Black Night -elokuvafestivaalilla Tridens Baltic Feature Film -kilpailussa parhaana elokuvana. 

Pussikaljaelokuva palkittiin Saksassa

Pussikaljapressi3 Ville Jankerin Pussikaljaelokuva on palkittu kirkollisen tuomariston palkinnolla Lyypekin pohjoismaisen elokuvan päivillä. Tuomaristo kiittää perusteluissaan elokuvaa lämpimästä sydämestä ja siitä, että se saa katsojan kohtaamaan omat ennakkoluulonsa.

Lähetä kommenttisi

Kommentit

Kukaan ei ole kommentoinut tätä sivua.

Tämän sivun kommenttejen RSS-lähde | Kaikkien kommenttien RSS-syöte

Copyright by: SEK
Yhteistyössä: