Esimakua syksyn kotimaisista ensi-illoista

16.05.2012
IMG0944

Näillä näkymin kevään viimeinen kotimainen teatteriensi-ilta koettiin viime perjantaina, kun Ari Matikaisen ohjaama Russian Libertine - Venäjän vapain mies sai ensi-iltansa. Seuraava kotimainen teattereissa on elokuva Ja saapuu oikea yö. Se saa ensi-iltansa perjantaina 13. heinäkuuta.

Ja saapuu oikea yö -elokuvan on käsikirjoittanut Tuomas Parviainen ja sen on ohjannut Jyri Kähönen. Pääosia elokuvassa näyttelevät Jarkko Niemi, Jemina Sillanpää sekä Martti Suosalo.

- Ja saapuu oikea yö on tiheätunnelmainen psykologinen trilleri, joka kietoutuu tiiviisti kolmen keskushenkilön ympärille. Elokuvan päähenkilö Sakari saa kihlatultaan Veeralta pyynnön, joka yllättää hänet täysin, ohjaaja Jyri Kähönen luonnehtii elokuvaa.

- Veeran ja tämän isän eriävien kertomusten ja ristiriitaisten todisteiden valossa Sakari joutuu ratkaisemaan mikä on totta, mikä ei. Sakari joutuu valintojen eteen, jollaisia ei kuvitellut koskaan kohtaavansa.

Ja saapuu oikea yö -elokuvan traileri:


Elokuvatraileri Filmtrailer.com in kanssa

Hiljaisen kesän jälkeen odotettavissa on vilkas kotimainen elokuvasyksy. Luvassa on niin romaanifilmatisointeja kuin alkuperäiskäsikirjoituksia, ja elokuvien tekijöinä on niin konkareita kuin ensikertalaisiakin. Useammasta syksyn ensi-iltaelokuvasta on jo tarjolla traileri tai teaseri, uusimpina muutamia päiviä sitten julkistetut Juoppohullun päiväkirjan teaseri sekä Miss Farkku-Suomen traileri. 

Monipuolisen ja kiinnostavan leffakevään jälkeen on luvassa vähintään yhtä kiinnostava loppuvuosi. Katsokaa vaikka itse.

Miss Farkku-Suomi - ensi-ilta 3.8.


Elokuvatraileri Filmtrailer.com in kanssa

Imaginaerum - ensi-ilta 17.8.

Tie pohjoiseen - ensi-ilta 24.8.

Puhdistus - ensi-ilta 7.9.

3 Simoa - ensi-ilta 14.9.

Niko 2 - Lentäjäveljekset - ensi-ilta 12.10.


Elokuvatraileri Filmtrailer.com in kanssa

Juoppohullun päiväkirja - ensi-ilta 28.12.

Vuonna 85 - ensi-ilta 28.12.

 

Suomileffa.fi
Kuva elokuvasta Juoppohullun päväkirja. Kuva: Dictator Films Oy.

Ensi-iltapäivät perustuvat levittäjien ja tuotantoyhtiöiden ilmoittamiin tämänhetkisiin tietoihin, muutokset mahdollisia.

Lähetä kommenttisi

Kommentit

Kukaan ei ole kommentoinut tätä sivua.

Tämän sivun kommenttejen RSS-lähde | Kaikkien kommenttien RSS-syöte

Copyright by: SEK
Yhteistyössä: