Vuoden parhaat dvd-elokuvien vuokra- ja myyntipisteet palkittiin

13.04.2012
5tahdenilta

Suomen elokuvatoimistojen liitto ry:n tallennelevittäjät juhlivat eilen Viiden tähden ilta -gaalassa Finlandia-talossa kuvatallennealaa. Tilaisuudessa jaettiin palkintoja niin tallenteille kuin jälleenmyyjillekin.

Episodi-lehden järjestämässä yleisöäänestyksessä valittiin vuoden 2011 vuokra- ja jälleenmyyntipiste. Vuoden vuokrapisteeksi äänestettiin FilmTown Raahe. Toiseksi ja kolmanneksi tulivat FilmTown Lohja ja Fredrikinkadun Makuuni Helsingistä. Vuoden jälleenmyyntipisteeksi äänestettiin Cdon.com. Toiseksi ja kolmanneksi äänestyksessä tulivat Discshop ja Anttila TopTen Kuopio.

Elokuvatoimistojen liiton jäsenäänestyksessä valittiin vuoden jälleenmyyjä. Tasaisessa äänestyksessä voiton vei Prisma. Toiseksi ja kolmanneksi tulivat Citymarket ja Discshop.

Palkinnot saivat myös vuoden 2011 myydyin ja vuokratuin kuvatallenne. Pirates of the Caribbean: Vierailla vesillä oli viime vuoden vuokratuin elokuva. Vuoden myydyin tallenne oli Autot 2 -elokuva yli 118 000 myydyllä tallenteella.

Viiden tähden ilta järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa. Dvd- ja blu-ray -tallenteille omistetusta gaalasta on tarkoitus tulla vuosittainen. Suomen elokuvatoimistojen liitto on elokuvateatterielokuvien ja kuvatallenteiden maahantuojien ja levittäjien yhdistys, joka on perustettu vuonna 1937.

Lähetä kommenttisi

Kommentit

Kukaan ei ole kommentoinut tätä sivua.

Tämän sivun kommenttejen RSS-lähde | Kaikkien kommenttien RSS-syöte

Copyright by: SEK
Yhteistyössä: